fbpx Skip to main content

INFO 

Locatie
Stadhuisplein Eindhoven

Datum
Sneakerz in de Stad vindt plaats op vrijdag 25 augustus 2023 en duurt van 19:00 – 01:00.

Toegang
De entree voor Sneakerz in de Stad is helemaal gratis! Het is ook een populair evenement en het aantal toegangsplekken is beperkt. Als we het maximale aantal bezoekers hebben bereikt dan hanteren we het principe van 1 uit, 1 in. Als je eenmaal buiten bent, moet je weer in de rij aansluiten.

Minimum leeftijd
18 jaar. Bij twijfel kan de beveiliging om een geldig identiteitsbewijs vragen. Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is daarom verplicht.

Vervoer
Het Stadhuisplein is gelegen in hartje Eindhoven en is daarom goed te bereiken per fiets, voet of openbaar vervoer. Check voor actuele reistijden van het openbaar vervoer de website 9292ov. Kom je met de auto? Dan adviseren we je om gebruik te maken van de parkeergelegenheden rondom het Stadhuisplein.

Zero-tolerance beleid
Sneakerz in de Stad hanteert een zero-tolerance beleid. Er wordt streng gecontroleerd op het gebruik, bezit of verhandelen van hard en/of softdrugs. Bij constatering van het bezit hiervan, ongeacht de hoeveelheid, wordt de toegang tot het festival ontzegt.

Lockers
Er zijn geen lockers aanwezig op het festivalterrein.

Tassen
Natuurlijk begrijpen we dat je je persoonlijk eigendommen ergens wilt bewaren en een tas is daarom ook geoorloofd. Parfum is dat niet i.v.m. de veiligheid van onze bezoekers (deo mag alleen in kleine roller varianten).

Eten & drinken
Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. Maar wij zullen er voor zorgen dat de tappen niet leeg komen te staan en dat er genoeg lekkers te verkijgen zal zijn.

Betalen
Betalen kan via pinnen aan de bar. Op het terrein zijn 2 kassa punten aanwezig waar je met cash een dag ‘pinpas’ kan kopen om via deze pas aan de bar een drankje te bestellen. 

Toeslagsysteem
Sinds 1 juli geldt er een plastic toeslag voor wegwerpproducten. Daarnaast wil First Vision graag meewerken aan een duurzame festivalomgeving. Dit betekent dat je bij je eerste bestelling, eenmalig 50 cent extra betaald voor het gebruik van een wegwerpproduct (beker/fles). Bij de volgende bestellingen, wordt de toeslag niet in rekening gebracht, mits je het wegwerpproduct retour brengt.

Locatie tussentijds verlaten
Je bent vrij om het terrein van Sneakerz in de Stad tussentijds te verlaten. Houd er wel rekening mee dat je opnieuw in de rij zal moeten staan als je weer naar binnen wil. Is het plein vol dan betekent dit dat je moet wachten totdat er weer voldoende ruimte is.

Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen, zodat dat je ook na Sneakerz nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Paraplu
We hebben zon besteld, maar raden je aan om voor de zekerheid een poncho mee te nemen. Paraplu’s zijn i.v.m. de veiligheid niet toegestaan en zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Roken
Levenslied Eindhoven is niet overdekt. Het is dus toegestaan om te roken, maar we vragen je wel om rekening te houden met de overige bezoekers. Sigaretten worden niet op het terrein verkocht.
Ik voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij iemand in de directe omgeving. Er is een EHBO-post aanwezig tijdens het evenement.